Články

Články o dentální hygieně a zajímavé informace z tohoto oboru od hygienistek i laiků. Jak pečovat o zuby; prevence zubního kazu a parodontitidy; jak probíhá návštěva u dentální hygienistky; jak odstranit zubní plak, zubní kámen a pigmentaci; jak funguje bělení zubů, zda si vybrat domácí nebo ordinační bělení a na co si u bělení zubů dávat pozor; kdy a jak začít s dentální hygienou u dětí; vtipy o ústní hygieně a spoustu dalších zajímavých článků, postřehů a novinek z oblasti dentální hygieny.

Pokud si přejete svůj odborný článek zveřejnit na stránkách hygienistky.cz, klikněte sem>> a nechte se provést systémem přidání nového článku.

Zubní onemocnění část 2. – Zubní kámen

Zubní kámen lidé příliš ve svých ústech neřeší, protože není moc vidět a nebolí, takže ho často podcení. Nicméně zubní kámen je vstupní branou k větším problémům v našich ústech. Pojďme se tedy na něj podívat v dalším díle našeho seriálu o zubních onemocněních.

Detail

Zubní onemocnění část 1. – Zubní plak

Bolí Vás zuby nebo se Vám kývají, krvácí Vám dásně, a přesto jste odhodláni to vydržet a návštěvě zubaře se bráníte, dokud to jde? Třeba se bojíte zbytečně. Podívejte se na náš šestidílný seriál o zubních onemocněních a seznamte se nejprve teoreticky s různými onemocněními ústní dutiny, ať víte, co Vás v zubní ordinaci čeká nebo co případně riskujete, pokud problémy se zuby nebudete řešit.

Detail

Co na Vás chystáme aneb seznamy článků

Máme tu pro Vás seznam všech článků, které na našich stránkách už buď naleznete, nebo které pro Vás připravujeme. Snažili jsme se tak vytvořit rozcestník pro snadnou orientaci v oblasti článků a současně se s Vámi podělit o nápady na nová témata. Budeme rádi, když nám i Vy pošlete své náměty na další články, které byste chtěli na stránkách hygienistky.cz nalézt.

Detail

Vložte svůj profil, kurz, článek, slevu nebo inzerujte.

Vložit cokoliv